Merele enam lähemale ei saa

Uus-Meremaa kodud Merimetsas asuvad mere ääres ja metsa lähedal.
Majad on A-energiaklassiga.

Tutvu kodudega

UMA välisvaade

Siin hoovis on vaid mänguautod

Uus-Meremaal magavad autod maa-aluses parklas. Iga maja all asub ka jalgrataste hoiuruum. Majade vahele jääb roheline ala, kus jalutada või istuda või mõelda.

Tutvu piirkonnaga
Lahepea 11 näidiskodu

Koli sisustatud koju

Meie loome majad, aga Sina lood sellest kodu. Livenilt saad tellida nii köögi kui ülejäänud kohtkindla mööbli.

Vaata kortereid

Loome hingega kodusid

Kodude loomine on meie kirg. Ehkki me tahame luua kodu Sulle, alustame hoopis iseendast. Usume, et isiklik lähenemine annab kodule hinge, erilisuse ja ainulaadsuse.

Tule külla! Kõiki kodusid võimalik külastada, võta ühendust

Pärle Raud

Müügijuht
Kinnisvara vanemmaakler (189393)

Ava rohkem

Pärle Raud

Müügijuht
Kinnisvara vanemmaakler (189393)

Pärlel on kinnisvara müümise kogemus juba 1997. aastast. Selle aja jooksul on Pärle edukalt müünud sadu kortereid.

Pärlele meeldib kõige rohkem teel olemine, olgu see siis füüsiline või vaimne ja sestap on ta alati valmis minema loodusesse kõndima, mootorrattaga laia maailma matkama või midagi õppima. See hoiab meeled erksad ja vaimu värske, sest veerevale kivile ju sammal ei kasva.

Pärle on õppinud Tartu Õpetajate Seminaris muusikaõpetajaks, Eesti Humanitaarinstituudis kultuuriteooriat ja Tallinna Ülikooli magistrantuuris eesti keele toimetamist ning tegeleb hobi korras ka raamatute toimetamise ja kirjastamisega. Põhjalikud kinnisvarakogemused on Pärlel alates 1997. aastast, mil ta töötas 11 aastat Pindi Kinnisvaras eluruumide maakleri ja nende juhendajana ning tegeles järgmised 6 aastat Skanska kinnisvaraprojektide müügiga. Pärle teeb seda tööd siiani südamega, sest talle meeldivad inimesed sama palju kui raamatud.